Ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία σφυρίζει το ΑΕΚ - Πανσερραϊκός, στο VAR ο Φωτιάς

Ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία σφυρίζει το ΑΕΚ - Πανσερραϊκός, στο VAR ο Φωτιάς
Photo Credits: INTIME

Ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδία) και Χριστοδούλου (Ημαθία) θα σφυρίξει τον προημιτελικό ΑΕΚ - Πανσερραϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγινε πριν από λίγο γνωστή από την ΚΕΔ η διαιτητική ομάδα του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (18/1) στην OPAP Arena.

To ματς θα σφυρίξει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδία) και Χριστοδούλου (Ημαθία). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα, ενώ στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα.

Επιλογή της ΚΕΔ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Παναθηναϊκού στην Τούμπα είναι ο Σλάβκο Βίντσιτς.

Πρόκειται για Σλοβένο που έχει προηγούμενη εμπειρία από Ελλάδα, έχοντας διευθύνει ξανά παιχνίδι των δυο ομάδων και συγκεκριμένα αυτό του πρωταθλήματος της σεζόν 2019/20 (που έληξε 2-2 με πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 101’).

Επίσης έχει σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2 της σεζόν 2020/21, ενώ ήταν ο ρέφερι και του περσινού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 στο «Καραϊσκάκη».

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη επιλέχθηκε ο Πορτογάλος, Τιάγκο Μάρτινς, ενώ την αναμέτρηση Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμίας θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπάλας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X