Ο πρόεδρος της Σαχτάρ θα δώσει 23 εκατ. ευρώ στον Ουκρανικό στρατό από την μεταγραφή του Μούντρικ στην Τσέλσι

Ο πρόεδρος της Σαχτάρ θα δώσει 23 εκατ. ευρώ στον Ουκρανικό στρατό από την μεταγραφή του Μούντρικ στην Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Ένα ποσό από τα χρήματα της μεταγραφής του Μούντρικ στην Τσέλσι θα δώσει ο πρόεδρος της Σαχτάρ στον Ουκρανικό στρατό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι, έδωσε στην Σαχτάρ ποσό που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε.

Ο πρόεδρος των Ουκρανών, Ρινάτ Αχμέτοφ, σε επίσημη δήλωσή ανακοίνωσε το project «Heart of Azovstal» (Καρδιά του Αζοφστάλ) μέσω του οποίου θα προσφέρει 23 εκατομμύρια ευρώ στον στρατό της χώρας.

«Η Σαχτάρ υπέγραψε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι και έτσι ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Μικαΐλο Μούντρικ θα συνεχίσει την καριέρα του με τους Μπλε στο ισχυρότερο εθνικό πρωτάθλημα, την αγγλική Premier League.

Ποτέ δεν έκρυψα ότι το όνειρό μου είναι να κατακτήσω ευρωπαϊκά τρόπαια. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Μούντρικ θα πρέπει να προσκαλούνται στον σύλλογό μας, στο ουκρανικό πρωτάθλημα, και θα πρέπει να κερδίζουμε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέτοιους παίκτες, αντί να τους υποστηρίζουμε, ακόμη και όταν παίζουν στους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.

Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο τώρα, καθώς η Ουκρανία μάχεται τον φρικτό και άδικο πόλεμο που διεξάγει εναντίον μας η Ρωσική Ομοσπονδία. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. Και θα παίξουμε ένα φιλικό με την Τσέλσι στην Donbass Arena στο ουκρανικό Ντόνετσκ. Λόγω του πολέμου στο Ντονμπάς, η Σαχτάρ δεν έχει παίξει στο γήπεδο από το 2014. Το γήπεδο παραμένει αχρησιμοποίητο και κλειστό για το κοινό από τότε που ο σύλλογος αναγκάστηκε να το εκκενώσει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών.

Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία. Διαθέτω σήμερα 25 εκατομμύρια δολάρια (23 εκατ. ευρώ) για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφόρων αναγκών – από την παροχή ιατρικής και προσθετικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης έως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων.

Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια, το έργο θα έχει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα που θα βρίσκεται σε επαφή με τους υπερασπιστές της Azovstal, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X