ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδωσε μια τρομερή ποδοσφαιρική παράσταση και σκόρπισε με 4-1 τον Παναιτωλικό. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γιώργος Αθανασιάδης: Θεατής στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Τις ελάχιστες φορές που ακούμπησε την μπάλα, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί για το αν έπιασε ή όχι το πέναλτι.

Λάζαρος Ρότα: Κράτησε την θέση του στην βασική ενδεκάδα και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και πολύ συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Είχε μια άτυχη στιγμή με την φάση του πέναλτι που η μπάλα κτυπάει στο χέρι του. Αλλά ήταν εξαιρετικός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ντομαγκόι Βίντα: Έπαιξε πολύ με την εμπειρία του στο παιχνίδι. Κρατούσε σωστά την θέση του για να καλύψει τον χώρο ευθύνης του και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ενώ υπήρξαν φάσεις που ξόδεψε ακόμα και ένα έξυπνο φάουλ για να μπορέσει να σταματήσει εν τη γεννέσει της, απειλή του αντιπάλου.

Αρόλντ Μουκουντί: Για μια ακόμα φορά ο Καμερουνέζος ήταν ο απόλυτος… άρχοντας στην άμυνα της ΑΕΚ. Κρατούσε την θέση του, έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και κέρδισε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλους του.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολύ καλό ματς από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Έβγαλε τρομερή σέντρα και ασίστ στο γκολ Γκαρσία. Ενώ γενικώς έκανε πολύ καλή δουλειά από την πλευρά του. Ανέβαινε πολύ και όσες φορές έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, έκανε εξαιρετικά σωστές επιλογές.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Για ένα ακόμα ματς ο Πολωνός χαφ πήρε και εκτέλεσε πολύ κομβικό ρόλο μπροστά από το δίδυμο των στόπερ. Έκλεψε μπάλες και μάλιστα πολλές και έβγαλε πολλή δουλειά και σημαντική στην μεσαία γραμμή.

Γενς Γιόνσον: Πολύ καλός και κυρίως πολύ σημαντικός ο Δανός χαφ στο ματς. Όχι μόνο κέρδισε πολλές δεύτερες μπάλες για την ΑΕΚ. Αλλά και από τα πόδια του ξεκινούσαν και κτιζόντουσαν σωστά, όλες οι επιθέσεις της ομάδας. Είχε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Ορμπελίν Πινέδα: Κομβική για μια ακόμα φορά η παρουσία του Μεξικανού. Ξεκινούσε και πάλι τις προσπάθειες του από την αριστερή πλευρά της επίθεσης της ΑΕΚ. Αλλά υπήρχαν πολλές φορές που φαινόταν σαν να βρίσκεται παντού στην επίθεση της ομάδας. Είχε τρομερές εμπνεύσεις, έχασε και δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει ο ίδιος. Και φυσικά πέτυχε και ο ίδιος γκολάρα, με τρομερό άλμα.

Σέρχιο Αραούχο: Πέτυχε την γκολάρα με την οποία άνοιξε πολύ νωρίς η ΑΕΚ την άμυνα του Παναιτωλικού. Και από εκεί και πέρα έκανε αυτό που κάνει συνήθως στον ρόλο που έχει φέτος στο αγωνιστικό μοντέλο του Αλμέιδα. Ήταν παντού για να κάνει όλες τις δουλειές. Έκοβε, έκλεβε μπάλες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έσπαγε πολύ καλά την μπάλα στο κτίσιμο της επίθεσης της ομάδας.

Νορντίν Άμραμπατ: Εντυπωσιακό ματς. Πολλές μπάλες πήγαν στα πόδια του Μαροκινού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Από τα πόδια τα δικά του ξεκίνησαν καλές φάσεις για την ΑΕΚ, μεταξύ αυτών η σπουδαία ευκαιρία του Πινέδα στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν πάλι κάποιες φορές που κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, όμως αυτή την φορά βοήθησε πολύ περισσότερο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Πινέδα και πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ.

Λιβάι Γκαρσία: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Για μια ακόμα φορά ο Γκαρσία έκανε την δουλειά που πρέπει να κάνει ο φορ της ΑΕΚ. Σκόραρε και μάλιστα κερδίζοντας στον αέρα δυο αντιπάλους. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Άμραμπατ. Ενώ κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, δημιουργούσε προβλήματα και ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Πάολο Φερνάντες: Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, σήκωσε τις εξέδρες στον αέρα με τα μαγικά του. Έκανε εντυπωσιακά πράγματα με την μπάλα στα πόδια του και κάθε φορά που είχε την κατοχή, δημιουργούσε πανικό στην αντίπαλη άμυνα.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε στο γήπεδο με τρομερή διάθεση. Πήρε προσπάθειες πάνω του, μπήκε σε φάσεις, έψαξε και πάλι το γκολ αλλά ήταν άστοχος σε δυο περιπτώσεις.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε και αυτός ως αλλαγή και συμμετείχε στο… πάρτι που έστησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν τόσο επιδραστικός ως ο Φερνάντες, αλλά συμμετείχε στην καλή επιθετική λειτουργία.

Τομ Φαν Βέερτ: Πήρε την θέση του Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης. Πρόλαβε και αυτός να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Ενώ έχασε και στο φινάλε μια καλή ευκαιρία για να βάλει και αυτός το όνομά του στους σκόρερς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X