Ο Τσιντώτας έπιασε τα πάντα, όχι και το πέναλτι στο 96’ - Διπλό (0-1) του ΠΑΟ στα Ιωάννινα από ανόητο πέναλτι

Ο Τσιντώτας έπιασε τα πάντα, όχι και το πέναλτι στο 96’ - Διπλό (0-1) του ΠΑΟ στα Ιωάννινα από ανόητο πέναλτι
Photo Credits: INTIME

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ (0-1) με πέναλτι του Σπόραρ στο 96'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλό στο 90+6′ με πέναλτι του Σπόραρ για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΣ (0-1) με τον Τσιντώτα να πιάνει τα πάντα, αλλά όχι και το πέναλτι των «πράσινων» στις καθυστερήσεις!

Έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στο +4 από την ΑΕΚ από την οποία είχε ηττηθεί την περασμένη Κυριακή στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με 1-0.

Stop σε Παναθηναϊκό ο Τσιντώτας

Με δύο καλές στιγμές ξεκίνησε το ματς ο Παναθηναϊκός.

Τόσο στο 3′ όσο και στο 4′ ο πορτιέρε του ΠΑΣ, Παναγιώτης Τσιντώτας είπε «όχι» στον Βέρμπιτς διατηρώντας το 0-0. Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν συνεχώς στο προσκήνιο παίζοντας κυρίως από δεξιά με Παλάσιος-Βαγιαννίδη, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν αντίστοιχες φάσεις μ’ αυτές του πρώτου δεκάλεπτου.

Και αυτό έως το 29′, όπου ο Τσιντώτας φώναξε και πάλι «παρών» σε εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Βαγιαννίδη. Στο 31′ ήταν η σειρά του Χουάνκαρ να απειλήσει με σουτ με το ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ. Επί της ουσίας επρόκειτο για ένα 0-0 που αποτέλεσε «έργο» Τσιντώτα.

Δοκάρι ο ΠΑΣ, stop ξανά από τον Τσιντώτα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε εκ νέου δυνατά και στο β’ μέρος και στο 51′ ο Τσιντώτας ήταν και πάλι εκεί… Αυτή τη φορά νίκησε τον Ιωαννίδη και κράτησε το μηδέν. Ο Παναθηναϊκός ήταν ναι μεν στο προσκήνιο, αλλά δεν έβρισκε φάση ή όταν το έκανε, έβρισκε απέναντι του τον Τσιντώτα.

Στο 61′ ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά. Ο Μορέιρα εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζίνο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ για να έρθει στο 66′ η απίστευτη ευκαιρία του Μπαλάν.

Ήταν η φάση, όπου ο Σένκεφελντ γλίστρησε, ο Μπάλαν σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι, με τον Πούγγουρα να βάζει σωτήρια την κόντρα σε νέο σουτ του Ριένστρα!

To 0-0 παρέμενε με τον Παναθηναϊκό στο 79′ να απειλεί με κεφαλιά του Κουρμπέλη. Ο Παναθηναϊκός πίεζε για το 1-0 με τον ΠΑΣ να κρατά και να ψάχνει κάτι καλό στην κόντρα.

Και γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις οι «πράσινοι»

Και στο 90+2′ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Κουρμπέλης κέρδισε πέναλτι έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του Μορέιρα. Ο VAR επενέβη, ο ρέφερι έκανε on filed review και έδειξε βούλα με τον Σπόραρ να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 90+6′ ευστοχώντας έγραψε το τελικό 1-ο.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Ριένστρα, Μπάλαν, Μορέιρα – Ρουμπέν

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (77’ Λιάσος), Τζίνο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Τζίμας), Μπάλαν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (74’ Πούχατς), Ρουμπέν (75’ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (58’ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X