Γλίτωσε την ήττα η Μίλαν, έμεινε στο 2-2 με τη Λέτσε

Γλίτωσε την ήττα η Μίλαν, έμεινε στο 2-2 με τη Λέτσε
Photo Credits: INTIME

Η Μίλαν γλίτωσε την ήττα στο «Βια ντελ Μάρε» κόντρα στη Λέτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από οκτώ ματς χωρίς νίκη απέναντι στη Μίλαν, η Λέτσε έφτασε πολύ κοντά στο να «βάλει φρένο» σε αυτή την κακή παράδοση, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Παρότι προηγήθηκε 2-0 στο 23΄, οι «ροσονέρι» απάντησαν με ισάριθμα γκολ στο β΄ μέρος και το τελικό 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ντανιέλε Ορσάρτο.

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από την Τορίνο, οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και ο βαθμός που απέσπασαν στο «Βια ντελ Μάρε» τους έφερε μεν στο -9 από τη Νάπολι, αλλά είναι προφανές πως μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στη Serie A.

Την περασμένη αγωνιστική η Λέτσε έχασε σωρεία ευκαιριών στο «Αλμπέρτο Πίκο» απέναντι στη Σπέτσια (0-0), ωστόσο, σήμερα είχε την τύχη με το μέρος της, τουλάχιστον, στο πρώτο 45λεπτο. Προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ερνάντες μόλις στο 3΄ και 20 λεπτά μετά έκανε το 2-0 με τον αμυντικό, Φεντερίκο Μπεσιρότο.

Η Μίλαν τα έδωσε όλα στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε αρχικά με τον Λεάο λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και στο 71΄ έφερε το ματς στα ίσια με τον Καλάμπρια. Παρότι πίεσε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης το γκολ της νίκης δεν ήρθε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X