Όλοι μέσα στον Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη»

Όλοι μέσα στον Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη»
Photo Credits: INTIME

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης στο «Καραϊσκάκη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την προπόνηση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (14/1) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (15/01, 19:30 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του εδώ και καιρό τραυματία Νικολάς Ενκουλού, και συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραμείνουν στην Αθήνα έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα πρωταθλήματος, μιας και ακολουθεί αυτός, επίσης κόντρα στον Ολυμπιακό και στο ίδιο γήπεδο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη 18/1, 19:00.

Η αποστολή του Άρη που «πέταξε» για την πρωτεύουσα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X