AS: Αφιέρωμα για το έπος της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο και το νέο ρεκόρ προέλευσης στο NBA (VIDEO)

AS: Αφιέρωμα για το έπος της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο και το νέο ρεκόρ προέλευσης στο NBA (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ισπανική AS θυμάται το «έπος» του 68 της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο

Η Ισπανική AS έκανε αφιέρωμα για το νέο ρεκόρ προέλευσης στο NBA και τους 68.323 θεατές στην αναμέτρηση των Σπερς με τους Γουόριρος, ενώ κάνει αναφορά και στο έπος του 68 της ΑΕΚ, στο Καλλιμάρμαρο.

Στα κορυφαία διεθνή δίκτυα ανά τον κόσμο, παίζει η είδηση για το νέο ρεκόρ στον μαγικό κόσμο του NBA, στην αναμέτρηση ανάμεσα στους Σπερς και τους Γουόριορς, όπου βρέθηκαν στογήπεδο 68.323 θεατές.

Η κορυφαία Ισπανιή εφημερίδα, AS, φιλοξενεί ξεχωριστό άρθρο στο οποίο καταγράφει τους αγώνες που συγκέντρωσαν περισσότερο κόσμο.

Σε αυτό το άρθρο, δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να λείπει το έπος της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου η Ένωση σήκωσε το ευρωπαϊκό απέναντι στην ισχυρή Σλάβια. Αν φύγουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κανείς δεν ξέρει αν πραγματικά συγκεντρώθηκαν 120.000 άνθρωποι στην Αθήνα για να δουν την ΑΕΚ να κατακτά το Κύπελλο απέναντι στη Σλάβια Πράγας . Αλλά λένε ότι ήταν…», σημειώνουν οι Ισπανοί.


Όσο αναφορά τα άλλα ρεκόρ στον NBA, το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου (62.046),  ήταν για χάρη του Μάικλ Τζόρνταν και των Μπουλς στο παιχνίδι με τους Χοκς στο «Georgia Dome», στις 27 Μαρτίου 1998, ενώ ακολούθως γίνεται αναφορά στα μεγάλα ρεκόρ, όπως τους  108.713 φιλάθλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση All Star 2010, που διεξήχθη στο  Cowboys Stadium στο Ντάλας, ίσως το πιο λαμπερό κόσμημα στην κορωνίδα του αθλητισμού των ΗΠΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X