Για νέο ξεκίνημα στο 2ο γύρο η ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Για νέο ξεκίνημα στο 2ο γύρο η ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο Ελληνικό πρωτάθλημα και φιλοξενείται από την Καρδίτσα (19:15, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League και στην έναρξη του δευτέρου γύρου.

Η Ένωση (6-5) πρέπει να πάρει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Καρδίτσα (1-10) που είναι στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας μόλις μία νίκη. Ο Ηλίας Καντζούρης μετά τον θρίαμβο στην Προύσα, που είχε πολλά προβλήματα, καλείται να βρει λύσεις και πάλι, αφού ο Μάιλς που ήταν εξαιρετικός στην Τουρκία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Κόνιαρης επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος, ενώ τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν ο Πετρόπουλος με τον ΜακΓκρίφ παραμένουν. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας και θα κριθεί η συμμετοχή του πριν από την αναμέτρηση.

Από την μεριά της Καρδίτσας, ο νέος προπονητής που αντικατέστησε τον Βαγγέλη Αγγέλου, Νίκος Παπανικολόπουλος, θα έχει στην διάθεση του τον Λαμάρ Πίτερς, μια πολύ σημαντική μεταγραφή και μένει να δούμε αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι διεθνείς, Βάσω Τσαρούχα (Αττικής) και Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Επαμεινώνδα Χριστινάκη (Κρήτης).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X