Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν φοβόμαστε να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε»

Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν φοβόμαστε να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε»
Photo Credits: INTIME

Πιστεύει στη νίκης της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Μπρούνο Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το σημερινό ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στην πρωταθλήτρια Σίτι, όπως τόνισε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόνο 1 φορά σε 18 παιχνίδια από τότε που… διασύρθηκε με 6-3 από τους «Πολίτες» στο «Έτιχαντ» τον Οκτώβριο.

Ο Πορτογάλος «playmaker» είναι πεπεισμένος ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να κοντράρει τους πρωταθλητές και οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη λίγκα.

«Η Μαν. Σίτι είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στο πρωτάθλημα, αλλά το θέμα είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Τώρα πιθανώς μπορείτε να δείτε μια ομάδα που έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, που πείθει τους οπαδούς και τους παίκτες ότι είναι η αυτή που μπορεί να κερδίζει παιχνίδια. Μπαίνεις σε κάθε ματς και η αίσθηση που έχεις τώρα είναι ότι δεν φοβόμαστε να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε.

Στο παρελθόν δεν μπορούσες να το δεις αυτό. Όταν ερχόντουσαν τα πιο δύσκολα παιχνίδια, υπήρχε ένα μικρό “μπορούμε να τα καταφέρουμε ή όχι;”. ‘Αλλά τώρα αν κοιτάξεις τους οπαδούς, τους παίκτες, τους πάντες, νιώθεις ότι μπορούμε να παίξουμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλους αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλους στην πόλη, στον σύλλογο, για τους οπαδούς, για εμάς τους ίδιους».

Θυμίζουμε ότι η νίκη κόντρα στην Τσάρλτον δεν ήταν μόνο η έκτη διαδοχική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ, αλλά και η υπ’ αριθμόν 20 στη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας τον περσινό απολογισμό της από τον Ιανουάριο!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X