Άστον Βίλα: Το... τρένο του Έμερι πάτησε και την Λίντς

Άστον Βίλα: Το... τρένο του Έμερι πάτησε και την Λίντς
Photo Credits: INTIME

H Άστον Βίλα συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις μετά την πρόσληψη του Ουνάι Έμερι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα στα τελευταία έξι ματς υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ουνάι Έμερι μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη, παρουσιάζοντας εκπληκτική εικόνα το τελευταίο διάστημα.

Οι «Χωριάτες» χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να ανοίξουν το σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λιντς, με τον Λέον Μπέϊλι να βγαίνει στον κενό χώρο και με άψογο πλασέ να νικάει τον Μελιέ «γράφοντας» το 1-0 για την Άστον Βίλα.

Στο 66′ η Βίλα διπλασίασε το προβάδισμά της, με τον Μπουεντία με κοντινή κεφαλιά να διαμορφώνει το 2-0 για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αγχώθηκε, αφού η Λιντς μείωσε σε 2-1 στο 83′ με τον Μπάμφορντ.

H Άστον Βίλα άντεξε μέχρι το φινάλε και το τελευταίο σφύριγμα την βρήκε να πανηγυρίζει το έβδομο τρίποντο της σεζόν, φτάνοντας πλέον τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X