«Καμπανάκι» στην Premier League από την Διεθνή Αμνηστία: Καλεί για αυστηροποίση των κανόνων ιδιοκτησίας των club

«Καμπανάκι» στην Premier League από την Διεθνή Αμνηστία: Καλεί για αυστηροποίση των κανόνων ιδιοκτησίας των club
Photo Credits: INTIME

Σε μπελάδες η Premier League μετά το ενδιαφέρον του Κατάρ για την εξαγορά της Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την Qatar Sports Investments να δείχνει έτοιμη να επενδύσει και στην Τότεναμ, η Διεθνής Αμνηστία φαίνεται να ευελπιστεί πως το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κίνησης θα λειτουργούσε αφυπνιστικά για την Premier League, μετά και την αμφιλεγόμενη αγορά της Νιουκάστλ από τη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος φορέας έχει καλέσει την αγγλική Λίγκα να αυστηροποιήσει τους κανόνες ιδιοκτησίας των συλλόγων.

Η Premier League συναντήθηκε πέρυσι με τη Διεθνή Αμνηστία σχετικά με την εφαρμογή μιας αντικειμενικής συνιστώσας για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην εξέταση των ιδιοκτητών και των διευθυντών των ομάδων, αλλά οποιεσδήποτε αλλαγές δεν είναι ακόμη σε στάδιο που θα μπορούσαν να ψηφιστούν.

Ο διευθυντής οικονομικών υποθέσεων της Διεθνούς Αμνηστίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Πίτερ Φράνκενταλ από την πλευρά του δήλωσε: «Είτε οι συνομιλίες μεταξύ της Τότεναμ και του Κατάρ επιβεβαιωθούν και οδηγήσουν σε οτιδήποτε είτε όχι, αυτό είναι άλλη μια αφύπνιση προς την Premier League για να τακτοποιήσει όσα αφορούν την ιδιοκτησία των κορυφαίων συλλόγων μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X