Αλέ: Επέστρεψε με χατ τρικ κόντρα στην Βασιλεία - Το συγκινητικό tweet της Ντόρτμουντ

Αλέ: Επέστρεψε με χατ τρικ κόντρα στην Βασιλεία - Το συγκινητικό tweet της Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Ο Σεμπαστιάν Αλέ έχει επιστρέψει για τα καλά στις υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σεμπαστιάν Αλέ έχει επιστρέψει για τα καλά στις υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ, με τον Ιβοριανό επιθετικό να αγωνίζεται και στο φιλικό της Παρασκευής με τη Βασιλεία, όπου πέτυχε χατ-τρικ σε επτά λεπτά και έκανε τους ανθρώπους των Γερμανών να… κλαίνε από χαρά.

Ο Αλέ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ λεπτό αντί του Μάρκο Ρόις και πέτυχε τρία γκολ, αρχικά με εκτέλεση πέναλτι στο 81′ για να γράψει το 4-0 και εν συνεχεία στο 86′ και το 88′.

Η Ντόρτμουντ ανέβασε ένα συγκινητικό tweet για τον Αλέ καθώς στην αρχή έγραψε «Δεν κλαίμε, είναι απλά ένα φιλικό, δεν κλαίμε» αλλά λίγη ώρα αργότερα και μετά και το τρίτο τέρμα του έμπειρου επιθετικού έγραψε: «Κλαίμε…».

Ο Αλέ δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει και το πρώτο του επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Ο Ιβοριανός επιθετικός είχε διαγνωστεί με όγκο στους όρχεις στις 18 Ιουλίου του 2022, λίγες μέρες αφού αποκτήθηκε από τον Άγιαξ και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Η τελευταία έγινε στις 24 Νοεμβρίου.

Για την ιστορία η Ντόρτμουντ κέρδισε 6-0 τη Βασιλεία με σκόρερ τους Ρόις (39′), Μάλεν (49′), Μπέλινγχαμ (54′) και Αλέ (81′-86′-88′).

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X