Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του: «Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών» (VIDEO)

Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του: «Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών» (VIDEO)

«Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών», δήλωσε για τον γιο του ο Μάρκος Σεφερλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις οικογενειακές στιγμές που απολαμβάνει αλλά και τη σχέση του με τον γιο του, Χάρη.

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του» δηλώνει ο Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του.

«Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο dessou.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X