ΑΕΚ: Στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Καρδίτσα, επέστρεψε ο ΜακΓκριφ

ΑΕΚ: Στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Καρδίτσα, επέστρεψε ο ΜακΓκριφ
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη πρόκριση στους «16» του BCL ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα (14/01, 19:15)

Την περασμένη Τρίτη η ΑΕΚ έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στην Τόφας και με σφιχτό ροτέισιον κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη και μαζί την πρόκριση στην φάση των 16 του BCL. Η Ένωση κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο στην Ευρώπη και πλέον χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Ουνικάχα Μάλαγα και η Γαλατασαράι, στοχεύοντας στο καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

Το παιχνίδι με την Καρδίτσα βρίσκεται στον ορίζοντα και ο στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη. Για το λόγο αυτό ο Ηλίας Καντζούρης και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς στο κλειστό του Κοντόπευκου, το απόγευμα της Πέμπτης. Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή ήταν πως ο Κάμερον ΜακΓκριφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αναμένεται να δώσει το παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα.

Όσο για τους Αντώνη Κόνιαρη και Ανδρέα Πετρόπουλο, που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Τόφας, αναμένεται να ταξιδέψουν με την ομάδα στην θεσσαλική πόλη και ανάλογα με την κατάστασή τους θα αποφασιστεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Το επιτελείο της Ένωσης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους δύο παίκτες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X