Equipe: «Ο Μέσι δεν έχει συμφωνήσει για ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Equipe: «Ο Μέσι δεν έχει συμφωνήσει για ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

«Φωτιές» βάζει το δημοσίευμα της Equipe για την ανανέωση του Μέσι με την Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φωτιές» βάζει το δημοσίευμα της Equipe, η οποία αποκαλύπτει πως ο Μέσι δεν έχει πει ακόμα το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης της Παρί.

Ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη από τώρα μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Πρόσφατα μάλιστα, ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να έχει υπογραφεί κάτι.


Δημοσίευμα της Equipe ωστόσο, υποστηρίζει πως παρόλο που ο Αργεντινός σταρ είναι χαρούμενος μαζί με την οικογένειά του στο Παρίσι, δεν έχει δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως όλα είναι ανοικτά.

Όλα αυτά μάλιστα, στον απόηχο δημοσιευμάτων από τη Σαουδική Αραβία που θέλουν την Αλ Χιλάλ, αντίπαλο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, να του προσφέρει “χρυσάφι” για να μετακομίσει στη χώρα της Μέσης Ανατολής,.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X