Τσατάλης για τον ΑμεΑ φίλο της ΑΕΚ: «Ήταν αδύνατον να εξυπηρετηθεί - Υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις για διαρκείας»

Τσατάλης για τον ΑμεΑ φίλο της ΑΕΚ: «Ήταν αδύνατον να εξυπηρετηθεί - Υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις για διαρκείας»
Photo Credits: INTIME

Στον συμπολίτη μας ΑμεΑ και φίλο της ΑΕΚ που ήθελε να δει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό αναφέρθηκε ο Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον συμπολίτη μας ΑμεΑ και φίλο της ΑΕΚ που ήθελε να δει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό αναφέρεται σε ανάρτησή του στο facebook ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

«Δεν υπάρχει κανείς από μας που να μην τον έχει αγγίξει το βίντεο με τον συμπολίτη μας ΑΜΕΑ, που θέλησε να παρακολουθήσει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν δυνατό ο φίλος μας να εξυπηρετηθεί. Το γήπεδο μας έχει συγκεκριμένες θέσεις ΑΜΕΑ που έχουν δοθεί σε κάρτες διαρκείας. Στις θέσεις που παρέχουμε φροντίζουμε να δίνονται όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις, υπάρχει ειδικό πάρκινγκ κλπ.», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Δεν υπάρχει κανείς από μας που να μην τον έχει αγγίξει το βίντεο με τον συμπολίτη μας ΑΜΕΑ, που θέλησε να παρακολουθήσει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Δυστυχώς όμως, δεν ήταν δυνατό ο φίλος μας να εξυπηρετηθεί. Το γήπεδο μας έχει συγκεκριμένες θέσεις ΑΜΕΑ που έχουν δοθεί σε κάρτες διαρκείας. Στις θέσεις που παρέχουμε φροντίζουμε να δίνονται όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις, υπάρχει ειδικό πάρκινγκ κλπ.

Βλέποντας το και στο καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, δηλαδή στο αν μπορούσε να γίνει κάτι επιτόπου, η απάντηση είναι και πάλι, δυστυχώς όχι. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ματς με τόσο κόσμο και με τις θέσεις ΑΜΕΑ πλήρεις, να εξυπηρετήσεις κάποιον τελευταία στιγμή. Υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις ασφαλείας, που δεν είναι μόνο τυπικές αλλά και σε ένα γήπεδο σαν το δικό μας με sold out σε όλα τα παιχνίδια, είναι κι απόλυτα ουσιαστικές. Ούτε πλέον μπορείς να τοποθετήσεις αμαξίδια κοντά στον αγωνιστικό χώρο, δεν επιτρεπεται.

Όση καλή διάθεση και να υπάρχει δεν είναι εφικτό να εξυπηρετήσεις κάποιον χωρίς να έχει θέση κλεισμένη και καλυμμένη από όλες τις προβλέψεις ασφαλείας. Πόσο μάλλον όταν λεω και πάλι, μιλάμε και για κάτι που έγινε τελευταία στιγμή.

Ειλικρινά λυπάμαι και λυπούμαστε πολύ για την απογοήτευση του φίλου μας, αλλά πρόκειται για καταστάσεις που υπερβαίνουν την δεδομένα καλή θέληση. Την ευαισθησία της η ΑΕΚ την δείχνει συνεχώς, είναι άδικο να τίθεται υπό αμφισβήτηση και χωρίς γνώση των δεδομένων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X