Τι ισχύει με την περίπτωση του Ζοάο Μαρσέλο και την ΑΕΚ

Τι ισχύει με την περίπτωση του Ζοάο Μαρσέλο και την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δεν ενδιαφέρει την ΑΕΚ ο Ζοάο Μαρσέλο την δεδομένη στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ζοάο Μαρσέλο βγήκε στο προσκήνιο το βράδυ της Τετάρτης για την ΑΕΚ μετά από ανάρτηση στο εξωτερικό.

Στο tweet σε χώρο όπου ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις ειδήσεις της Πόρτο αναφέρεται πως για τον 23χρονο αμυντικό ενδιαφέρεται εκτός της Ένωσης και η Κοριτίμπα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο στόπερ της Πόρτο, Ζοάο Μαρσέλο σύμφωνα με τους Ίβηρες, όμως η ομάδα του υπολογίζει σ’ αυτόν και θέλει να τον κρατήσει. Πρόκειται για Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο, αλλά βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ οι «δράκοι» τον υπολογίζουν και σκοπεύουν σύντομα να τον προβιβάσουν στη 2η ομάδα.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται για τον Ζοάο Μαρσέλο την δεδομένη στιγμή, καθώς το ενδιαφέρον για το οποίο γράφουν στο εξωτερικό είναι ετεροχρονισμένο.

Ο Ζοάο Μαρσέλο εξετάστηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους ανθρώπους της Ένωσης αλλά την δεδομένη στιγμή δεν ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X