H ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

H ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Οι εκλεκτοί του Ματίας Αλμέιδα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα την Κηφισιά με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους.

Συγκεκριμένα, η 11άδα της Ένωσης είναι με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ρότα δεξιά στην άμυνα, Ραντόνια αριστερά, τους Μήτογλου-Τζαβέλλα στα στόπερ, Γαλανόπουλο-Μουστακόπουλο στον άξονα, αριστερά τον Τσούμπερ, δεξιά τον Φερνάντες και στην επίθεση τον Μάνταλο πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Αμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Εκτός έμειναν οι Εχσάν Χατζισαφί, Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νταμιάν Σιμάνσκι για λόγους ξεκούρασης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς την Κυριακή ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό για την Super League.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος την Κυριακή ένιωσε αδιαθεσία, χθες προπονήθηκε αλλά ακόμα δεν ήταν έτοιμος για αποστολή. Από την άλλη στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Μαχαίρας και Ντάικο, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X