Κύπελλο Ελλάδος: Έγραψε ιστορία ο Απόλλων Παραλιμνίου, προκρίθηκε στους «8» (VIDEO)

Κύπελλο Ελλάδος: Έγραψε ιστορία ο Απόλλων Παραλιμνίου, προκρίθηκε στους «8» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην παράταση, ο Απόλλων Παραλιμνίου, νίκησε στην Κρήτη τον Άγιο Νικόλαο 2-1, με πρωταγωνιστή τον Γεωργιάδη και έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα από τη Γ’ Εθνική που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον περιμένει η Λαμία.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα είναι η εκπρόσωπος της Γ’ Εθνικής στους “8” του θεσμού, γράφοντας ιστορία αφού για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Στον αγώνα που έγινε στον Άγιο Νικόλαο, το μεσημέρι της Τετάρτης 11/1, η ομάδα των Σερρών νίκησε στην παράταση με 2-1 την τοπική ομάδα (κανονική διάρκεια 1-1) κι ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 2-2, και οι παίκτες της πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση


Πρωταγωνιστής για τους νικητές, που για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν στους «8» του θεσμού όπου τους περιμένει η Λαμία σε διπλό παιχνίδι, ήταν ο Γεωργιάδης που πέτυχε και τα δύο γκολ: στο 2ο λεπτό με φάουλ και στο 109’ όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος από τον Κίτο, πέρασε τον Γιαγκόζη προχώρησε και σκόραρε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν: στο 12’ λεπτό έπειτα από λάθος των Γιαγκόζη και Τσανάζι, ο Καρυοφύλλης δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ, ενώ στο 19’ σε φάουλ του Τζαμπέγια ο Γιαγκόζης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 51’ όταν από σέντρα του Τσομαχασβίλι από αριστερά, σε κεφαλιά Ελέζι στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 53’ με ατομική προσπάθεια ο Ελέζι, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Γιαγκόζης, στο 67’ σουτ του ίδιου παίκτη κατέληξε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Τζελίδη στο 87’.

Ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε στο 30ό λεπτό όταν ο Μελισσόπουλος έπειτα από έξοχη προσπάθεια με κάθετη πάσα βρήκε τον Μηνά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι ευκαιρίες που είχαν οι Κρητικοί για να σκοράρουν ήταν λίγες αλλά καλές: Στο 10ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Μηνά, κεφαλιά του Φουκαράκη κατέληξε άουτ, στο 90’ σε σουτ του Μηνά από πλάγια δεξιά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ενώ στο 119′ ο Φουκαράκης από πολύ καλή θέση, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών), Βοηθοί: Τσολακίδης (Αθηνών), Μαραθωνίτης (Αθηνών), 4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 25’ Ζέλιος, 80’ Μελισσόπουλος, 120’ Κίτος – 57’ Καρυοφύλλης, 102’ Κουτζαβασίλης, 119’ Καρατλίδης.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Γιαγκόζης, Ζέλιος, Τσαναϊ, Γωνιωτάκης (69’ Δολαψάκης), Κίτος, Χύσι, Φουκαράκης, Νοκαϊ (63’ Πλουσής), Σέχου, Μηνάς (105’ Μαρκάκης), Μελισσόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Γκούμας, Κουτζαβασίλης, Κιουκτσεκτσίδης (102’ Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια (112’ Καρατλίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης (112’ Ζιάκας), Ελέζι (117’ Γάκης), Καρυοφύλλης (77’ Πέτρου), Γκέκας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X