Τόφας - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Τόφας - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με μια απίστευτη εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο πήρε την πρόκριση με όλους τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στο παρκέ. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Τιμ Φρέιζιερ: Παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά, στο 2ο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός στην δημιουργία και στις αποφάσεις του βοηθώντας να πάρει η ΑΕΚ τα ηνία του αγώνα.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο αρχηγός της ΑΕΚ, ήταν συγκινητικός, αφού μάρκαρε ασφυκτικά τον Γκρέι, ενώ στο τέλος, λειτούργησε πολύ ψύχραιμα και σκόραρε 4 πόντους που κλείδωσαν την νίκη.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός έκανε τρομερό παιχνίδι εκτελεστικά, όσο είχε δυνάμεις έπαιζε και τρομερή άμυνα και συνολικά έκανε μεγάλη εμφάνιση.

Κώστας Παπαδάκης: Έπαιζε λίγο και απλά έδωσε ανάσες σε κάποια σημεία.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν ίσως ήταν ο μόνος εκτός κλίματος αφού έκανε νωρίς 3 φάουλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ απέδειξε και πάλι ότι είναι ο καλύτερος σέντερ της διοργάνωσης αφού έκανε πράγματα και θαύματα κάτω από τα 2 καλάθια, είχε 21 πόντους και 14 ριμπάουντ αλλά το σημαντικότερο είναι ίσως οι 6 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Δεν του ταίριαζε ο αγώνας για αυτό αγωνίστηκε λίγο.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Φοβερή εμφάνιση και από τον Λετονό, που στα κρίσιμα ήταν εκεί πετυχαίνοντας ένα τρομερό τρίποντο όταν ισοφάρισε η Τόφας, ενώ ήταν ψύχραιμος σε όλες τις επιλογές του δείχνοντας εμπειρία και ποιότητα.

Αϊζάια Μάιλς: Πολύ καλό ματς από τον Αμερικανό που κράτησε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε από την περιφέρεια, μάζεψε ριμπάουντ και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό, προετοίμασε άριστα την ομάδα για αυτό το παιχνίδι, κέρδισε κατά κράτος την σκακιέρα των προπονητών και εμφάνισε μια ομάδα που δεν στάθηκε στις απουσίες της και κέρδισε με πολύ ωραίο μπάσκετ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X