Ποδοσφαιρική ομοσπονδία Γαλλίας: Επείγουσα συνάντηση για την έξοδο του Λε Γκρε

Ποδοσφαιρική ομοσπονδία Γαλλίας: Επείγουσα συνάντηση για την έξοδο του Λε Γκρε
Photo Credits: INTIME

Επείγουσα συνάντηση για την απομάκρυνση του Λε Γκρε στην Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρουν πάντως σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ, έχουν αυξηθεί οι πιέσεις για την απομάκρυνση του 81χρονου Λε Γκρε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας.

Αν και μόλις πριν λίγες ημέρες συμφώνησε για τη ανανέωση της συνεργασίας του με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο πρόεδρος της FFF έχει επικριθεί ευρέως από τη γαλλική κυβέρνηση και από θρύλους-ενεργούς ή παλαίμαχους- του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Στις υποτιθέμενες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκαν το περασμένο φθινόπωρο, οι οποίες θα επηρέαζαν τον ίδιο τον Λε Γκρε και τις οποίες διερευνά το υπουργείο Αθλητισμού, προστέθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Μέσα στο κύμα εθνικής αγανάκτησης που προκάλεσαν αυτές οι δηλώσεις, ο αστέρας της γαλλικής ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ένας από τους πιο αποφασιστικούς που διαβεβαίωσαν ότι «ο Ζιντάν είναι Γαλλία» και προειδοποίησε ότι «δεν σεβόμαστε έτσι τον θρύλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X