Ποινή ρεκόρ σε Βαγγέλη Μάντζιο: Επτά χρόνια αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ!

Ποινή ρεκόρ σε Βαγγέλη Μάντζιο: Επτά χρόνια αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ!
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μάντζιος τιμωρήθηκε από τον ΕΟΚΑΝ με αποκλεισμό επτά χρόνων από τη δράση, έχοντας βρεθεί θετικός στην απαγορευμένη ουσία οξιλοφρίνη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μάντζιος τιμωρήθηκε από τον ΕΟΚΑΝ με αποκλεισμό επτά χρόνων από τηn αγωνιστική δράση

Ποινή ρεκόρ επέβαλε η Επιτροπή Καταπολέμησης Ντόπινγκ στον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό επτά ετών από την ενεργό δράση.

Ο παλαίμαχος, πλέον, Έλληνας στράικερ βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία οξιλοφρίνη (μεθυλσυνεφρίνη) και η ποινή του έφτασε άνευ προηγουμένου επίπεδα καθώς ήταν η δεύτερη φορά που εντοπίστηκε θετικός, μετά το 2017 όταν και έμεινε εκτός γηπέδων για 1,5 χρόνο.

Η ποινή από τον ΕΟΚΑΝ ισχύει από τις 31 του περασμένου Αυγούστου, όταν ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟ Ρουφ και άλλοτε επιθετικός μεταξύ άλλων των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού ανακοίνωσε πως κρεμάει παπούτσια και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών στον Άγιο Ιερόθεο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X