Κουγιατέ: Απορρίφθηκε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ της Σαλερνιτάνα, ενδιαφέρον και από την Αντβέρπ

Κουγιατέ: Απορρίφθηκε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ της Σαλερνιτάνα, ενδιαφέρον και από την Αντβέρπ
Photo Credits: INTIME

Στόχος αρκετών ομάδων ο Κίκι Κουγιατέ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μεταγραφικό μπλοκάκι αρκετών ομάδων φαίνεται πως βρίσκεται ο Κίκι Κουγιατέ, ο οποίος ακούστηκε για την ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε από το enwsi.gr, υπήρξαν σήμερα δημοσιεύματα από το εξωτερικό τα οποία έκαναν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον Κίκι Κουγιατέ, που αγωνίζεται με την φανέλα της Μέτς στο πρωτάθλημα της Ligue 2.

Η θέση των «κιτρινόμαυρων» για την περίπτωση του πανύψηλου κεντρικού αμυντικού από το Μάλι βέβαια είναι διαφορετική, καθώς διέψευσε με συνοπτικές διαδικασίες τα περί… επίσημης πρότασης της τάξεως των 3,5 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, υπήρξε μια κρούση προς την Μετς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, με τους Γάλλους να έχουν ακόμα πολύ υψηλές απαιτήσεις, όπως και το καλοκαίρι, όπου η ΑΕΚ έκανε… σκανάρισμα της γαλλικής αγοράς.

Η Μετς απέρριψε πρόταση της Σαλερνιτάνα

Ενδιαφέρον για τον Κουγιατέ, δεν υπήρξε μόνο από την πλευρά της ΑΕΚ, έστω και με την μορφή κρούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από την Μπεσίκτας, υπήρξε διερευνητική επαφή από την Ιταλία και το Βέλγιο για τον παίκτη της Μετς.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαλερνιτάνα, κατέθεση επίσημη πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ στους Γάλλους, η οποία απορρίφθηκε, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν ξανά δια στόματος Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στον ιταλικό σύλλογο. Αυτή τη φορά, οι ιθύνοντες της Σαλερνιτάνα, ετοιμάζουν πρόταση δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Στο κόλπο και η Αντβέρπ

Η ομάδα από την Αμβέρσα, η οποία αποτελεί και τον παλαιότερο σύλλογο στο Βέλγιο, βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του Κουγιατέ για να καλύψει τα κενά στην αμυντική της γραμμή. Ο παίκτης από το Μάλι, παρά το ύψος του (1,92 μ.) μπορεί να καλύψει τόσο το αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και την θέση του εξαριού. Παρόλα αυτά, ούτε οι Βέλγοι είναι πρόθυμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μετς, τα οποία ούτως ή άλλως, κρίνονται πολλά.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X