Μπορμπόκης στο ENWSI TV για το ντέρμπι: «Ημουν σίγουρος πως η ΑΕΚ θα νικήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» (VIDEO)

Μπορμπόκης στο ENWSI TV για το ντέρμπι: «Ημουν σίγουρος πως η ΑΕΚ θα νικήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης είπε ξανά πολλά και ενδιαφέροντα στο AEK after του ENWSI TV μετά το ματς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Και το έκανε με έναν τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος. Με… σφιχτότητα και υπομονή.

Είναι αλήθεια πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτέλεσε αρκετά καλά το πλάνο της, να καταστρέψει το παιχνίδι της Ένωσης, όμως ο Ματίας Αλμέιδα είχε προβλέψει την τακτική του και είχε προσαρμόσει την ομάδα του σε αυτό. Έτσι, είδαμε μια… άλλη ΑΕΚ, πολύ πιο συγκρατημένη που περίμενε τη στιγμή της για να βρει το γκολ της νίκη. Έτσι κι έγινε. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έκανε… ματ στον Γιοβάνοβιτς και κατάφερε να πάρει το ματς στις λεπτομέρειες.

Ο Μπορμπόκης στο ENWSI TV για το ντέρμπι

Ο Βασίλης Μπορμπόκης για ακόμα μια Δευτέρα ήταν στο AEK after του ENWSI TV και μίλησε για το ματς της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως ήταν σίγουρος ότι η Ένωση θα νικήσει τον ΠΑΟ, όμως δεν πίστευε πως θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε τι είπε:


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X