Νίκη για την πρόκριση στους «16» του BCL θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Τόφας (19:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Νίκη για την πρόκριση στους «16» του BCL θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Τόφας (19:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Να πάρει την πρόκριση από σήμερα θέλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα στην Προύσα (19:00, Cosmote Sport 5, LIVE ενημέρωση enwsi.gr) με την Τόφας και θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση κάνοντας το 2-0.

Μετά την νίκη της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η Ένωση θα έχει δύο ευκαιρίες για να προκριθεί, τον αποψινό αγώνα και αν χάσει την επόμενη Τετάρτη ξανά στα Λιόσια. Βέβαια, καλό είναι να μην πετιούνται ευκαιρίες, για αυτό η ΑΕΚ θα πρέπει να τα δώσει όλα για να κερδίσει από σήμερα. Οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται από μια πολύ κακή εμφάνιση και βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και έχουν την δυνατότητα σήμερα να το αφήσουν πίσω τους με μια νίκη.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς ο Αντώνης Κόνιαρης έμεινε πίσω λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Πετρόπουλος έχει ένα μικρό τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί. Ο Μάιλς και ο ΜακΓκρίφ έχουν ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία και η απόφαση για την συμμετοχή τους θα παρθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα από το ιατρικό επιτελείο. Αντίθετα, ο Στρέλνιεκς θα επιστρέψει, μετά την προληπτική απουσία του από το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, προέρχεται από ήττα το Σάββατο και θέλει να ισοφαρίσει την σειρά και να την στείλει σε τρίτο αγώνα.

Διαιτητές στον αποψινό αγώνα θα είναι οι Γιοάν Ροσό (Γαλλία), Βόιτσιεχ Λίτσκα (Πολωνία) και Μπενιαμίνο Ατάρντ (Ιταλία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X