Δεν σταματά η κλάψα στο Λιμάνι για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (VIDEO)

Δεν σταματά η κλάψα στο Λιμάνι για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Και η κλάψα στο Λιμάνι για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» συνεχίζεται...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Λιμάνι δεν σταματά ποτέ η κλάψα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και εκδηλώθηκε και στην κοπή πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Και πάμε να δούμε πως εκδηλώθηκε αυτή η κλάψα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που έχει κάνει αντιπάλους της Ένωσης να τρέμουν. Ο Γιάννης Μώραλης ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό στην εν λόγω εκδήλωση και ανέφερε πολλά και διάφορα!

«Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μόνο και μόνο η παραχώρηση των χώρων του Δήμου είναι μία προσφορά. Ομολογώ πάντα το έκανε ο Δήμος. Σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις για τον Ολυμπιακό, αλλά και για όλες τις ομάδες. Με την ευκαιρία όμως που βλέπω πολλούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και όχι μόνο επειδή ακούω πολλά το τελευταίο διάστημα, στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ το παραμικρό. Ότι ακούτε για το Καραϊσκάκη, ότι ακούτε για το ΣΕΦ, ότι ακούτε για τον Ρέντη είναι παραμύθια. Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ποτέ ένα μέτρο γης… Περιμένω να δω αν η Πολιτεία χρηματοδοτήσει το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, του Πειραιά, όπως έκανε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως θα κάνει στον Βοτανικό, όπως θα κάνει και αλλού», είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε το βίντεο μετά το 9.30:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X