ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς με τον Παναιτωλικό και... φουλ για ακόμη ένα sold out!

ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς με τον Παναιτωλικό και... φουλ για ακόμη ένα sold out!
Photo Credits: INTIME

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου (16.00), στην OPAP ARENA.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό με την Ένωση να πηγαίνει φουλ για ακόμη ένα sold out ειδικά μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού!

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου (16.00), στην OPAP ARENA», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου (16.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X