Τένις: Παραμένει No4 o Τσιτσιπάς - Στο No6 η Σάκκαρη

Τένις: Παραμένει No4 o Τσιτσιπάς - Στο No6 η Σάκκαρη

Δεν άλλαξε η παγκόσμια κατάταξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άλλαξε κάτι στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στο No4, όπως και η Μαρία Σάκκαρη, στο No6.

Ο Έλληνας τενίστας, παραμένει μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον Κάσπερ Ρούντ, και 55 πίσω από τον Ράφα Ναδάλ, με τον Αλκαράθ που είναι στο Νο1, να απουσιάζει από την Μελβούρνη και να έχει 1105 βαθμούς παραπάνω από τον Στέφανο.

Η Τσιτσιπάς, θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης, μόνο εαν καταφέρει να κερδίσει το Australian Open. Tο ίδιο ισχύει και για τους Ναδάλ, Ρουντ και Τζόκοβιτς φυσικά, με τον Ισπανό ωστόσο να πηγαίνει να υπερασπιστεί τους 2.000 βαθμούς που κατέκτησε πέρυσι με την κατάκτηση της κούπας.

Παραμένει στο No6 η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη παραμένει εκτός πεντάδας στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών, ωστόσο μπορεί να βρεθεί μέχρι και το νούμερο 2. Στα χέρια της είναι φυσικά καθώς θα πρέπει να κάνει μία μεγάλη πορεία, φτάνοντας ως τον τελικό και την ίδια ώρα η Ζαμπέρ στραβοπατήσει νωρίς.

Πιο ρεαλιστικός στόχος θα είναι η 4αδα, αλλά αν κατακτήσει τον τίτλο η Μαρία θα βρεθεί στο Νο2, αρκεί η άλλη φιναλίστ να μην είναι η Ζαμπέρ ή η Πεγκούλα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X