Η... μπηχτή του Εμπαπέ στον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας για τον Ζιντάν

Η... μπηχτή του Εμπαπέ στον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας για τον Ζιντάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ πέταξε την… μπηχτή του στον πρόεδρο της γαλλική ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νόελ Λε Γκραέ, με αφορμή το σχόλιο του για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Λε Γκραέ, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Ζιντάν να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας, έδωσε μια απάντηση που δεν άρεσε καθόλου στον Κιλιάν Μπαπέ.

«Θα μου έκανε εντύπωση εάν πήγαινε εκεί. Αλλά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, δεν με αφορά. Ποτέ δεν συναντήθηκα μαζί του, ποτέ δεν σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε χωρίς τον Ντεσάν.

Αν θα με πλήγωνε να πάει εκεί ο Ζιντάν; Δεν με νοιάζει. Μπορεί να πάει όπου θέλει, σε μια μεγάλη ομάδα ή μία εθνική. Αν επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί μου; Όχι, δεν έχουμε μιλήσει καν στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λε Γκραέ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, απαντώντας μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο Ζιντάν είναι η Γαλλία, δεν δείχνουμε τέτοια ασέβεια σε έναν θρύλο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Μπαπέ, ανοίγοντας νέο μέτωπο με τον ισχυρό άνδρα του γαλλικού ποδοσφαίρου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X