ΑΕΚ: 100αρησε ο συγκλονιστικός Σιμάνσκι!

ΑΕΚ: 100αρησε ο συγκλονιστικός Σιμάνσκι!
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έκανε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε τις 100 συμμετοχές με την ΑΕΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι!

Ο Πολωνός άσος συνδύασε την ίσως καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ με την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της. Ο Πολωνός μέσος, που κυριάρχησε χθες στο χώρο του κέντρου και ήταν μάλλον ο MVP του αγώνα, μετρά 83 ματς στην Super League, 15 στο Κύπελλο και 2 στο Europa Conference League, με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος άσος απουσίαζε από την ήττα της ομάδας του στα Ιωάννινα από τον Βόλο, ενώ δεν είναι η πρώτη σπουδαία φετινή του εμφάνιση, αφού είχε προηγηθεί εκείνη απέναντι στον Άρη στο «Βικελίδης», όπου σκόραρε κιόλας. «Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του Σιμάνσκι» δήλωσε άλλωστε ο τεχνικός του ΠΑΣ μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ένωσης.

Ο Σιμάνσκι χθες δεν έχασε ούτε μια μονομαχία από παίκτη του Παναθηναϊκού, πήγαινε διαρκώς πρώτος στη μπάλα και δεν κατάφερε να τον περάσει ποτέ. Μάλιστα, ήταν εξαιρετικός και στο να καλύπτει τους συμπαίκτες του είτε στο ένα, είτε στο άλλο άκρο της άμυνας όταν αυτό ήταν δυνατό.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Πολωνός άσος… τρελάθηκε παίρνοντας αγκαλιά τον Μουκουντί, ενώ έκανε και νόημα στον κόσμο να φωνάξει πιο δυνατά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X