Αθανασιάδης: «Να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό με αυτό το μαγικό κλίμα - Όλα είναι ανοιχτά»

Αθανασιάδης: «Να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό με αυτό το μαγικό κλίμα - Όλα είναι ανοιχτά»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να δηλώνει πως χαίρεται που βοήθησε με την επέμβαση του στο να πάρει η Ένωση τη νίκη στο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα παιχνίδι λεπτομερειών. Κρίθηκε στο γκολ. Το καταφέραμε, το βάλαμε εμείς και πήραμε τη νίκη. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Σε ένα ντέρμπι ο τερματοφύλακας θα χρειαστεί 2-3 φορές μάξιμουμ. Εγώ σε αυτή τη μία φορά (στο σουτ του Μπερνάρ) αντέδρασα καλά. Σκοράραμε μετά και πήραμε τη νίκη.

Πιστεύω ότι όλα είναι ανοικτά. Είμαστε όλοι κοντά. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι προσγειωμένοι γιατί και τα playoffs θα είναι δύσκολα με πολλά ντέρμπι. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με αυτό το μαγικό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια ακόμα και όταν χάνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι κάτι καλό θα πάρουμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X