Η «σφαγή» της ΑΕΚ στην Λεωφόρο με τα όργια Καμπάκοφ (VIDEO)

Η «σφαγή» της ΑΕΚ στην Λεωφόρο με τα όργια Καμπάκοφ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ θέλουν να ξεχάσουν τα όργια του Καμπάκοφ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (CosmoteSport1 HD, 19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)  στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Στην Ένωση, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση των δύο στον πρώτο γύρο με διαιτητή τον Βούλγαρο Καμπάκοφ, ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το… χέρι του για να μην κερδίσει η ΑΕΚ.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, για την 4η αγωνιστική, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η ΑΕΚ είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με όμορφο τελείωμα του Πινέδα με το «μυτάκι», ωστόσο τα όργια του Βούλγαρου διαιτητή έφεραν την ανατροπή των «πρασίνων».


Στο 43΄λεπτό, ο Καμπάκοφ καταλόγισε πέναλτι αντί για επιθετικό φάουλ σε σπρώξιμο του Σπόραρ στον Χατζισαφί, με τον Αιτόρ να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 1-1.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΑΕΚ έγινε μάρτυρας σε μια ακόμα απόφαση… παρωδία του Βούλγαρου, ο οποιός καταλόγισε εκ νέου πέναλτι σε «τζατζάρισμα» του Λιβάι Γκαρσία στον Γκένα, έξω από την περιοχή.


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X