Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα και ανάλογα θα σου φερθώ» (VIDEO)

Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα και ανάλογα θα σου φερθώ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή καθώς και δημοσιεύματα που ήθελαν να δέχεται VIP μεταχείριση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «στη φυλακή, όπου βρέθηκα για δεκαπέντε μήνες, αντιμετώπισα αμέσως έναν σεβασμό γιατί είχα κάποιον αλλοδαπό ο οποίος ήθελε να με χλευάσει. Όταν βλέπεις μια τραγωδία που ο άλλος λέει «ωιμέ», που σημαίνει «πω τι καταστροφή έχουμε πάθει», αυτό γίνεται είτε με δέκα πρόβες είτε το βγάζεις από τη ζωή σου που στο δημιουργεί. Εγώ το ωιμέ το έχω πει σε όλες τις εκδόσεις. Και σκηνογραφημένο και αυτόνομο και αυθόρμητο και όλα. Οπότε είπα ένα ωιμέ στην αρχή σκληρό στον εαυτό μου και μετά έγινε ύμνος.».

«Έτσι λοιπόν πορεύτηκα. Είπα στον αλλοδαπό, «θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα. Σε βολεύει να δώσεις γένος τώρα και εάν πεις ποιο από τα δύο είμαι, ανάλογα θα σου φερθώ. Σου συνιστώ να με λες άνδρα γιατί η ταυτότητα μου γράφει άρρεν». Έμεινε μουγκός και νομίζω πως έχασε και τη γλώσσα που ήξερε, τη δική του. Έτσι όταν έβγαινα στη φυλακή στους διαδρόμους σαν να έστρωναν ένα χαλί σιωπής για να περάσω».

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X