Ο Κορμπεράν ξεμπροστιάζει τα χάλια του Ολυμπιακού: «Ήταν μια ομάδα που προερχόταν από μια άτυπη προετοιμασία»

Ο Κορμπεράν ξεμπροστιάζει τα χάλια του Ολυμπιακού: «Ήταν μια ομάδα που προερχόταν από μια άτυπη προετοιμασία»
Photo Credits: INTIME

Ατάκες-φωτιά από τον Κάρλος Κορμπεράν στην «Mundo Deportivo» για τα χάλια του Ολυμπιακού. «Ήταν μια ομάδα που προερχόταν από μια άτυπη προετοιμασία», δήλωσε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισπανός τεχνικός, Κάρλος Κορμπεράν ξεμπροστιάζει τα χάλια του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στην «Mundo Deportivo». Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τον τρόπο που λειτουργεί, το αγγλικό πρωτάθλημα, την περσινή κούρσα με τη Χάντερσφιλντ μέχρι τον τελικό ανόδου και φυσικά, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Ατάκες-φωτιά από τον Κάρλος Κορμπεράν στην «Mundo Deportivo» για τα χάλια του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά στην ερώτηση αν μετάνιωσε για το κομμάτι του Ολυμπιακού: «Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήταν μια εμπειρία που μου άφησε πολλά να μάθω ως προπονητής. Ήταν μια ομάδα που προερχόταν από μια άτυπη προετοιμασία, σε μια διαδικασία αλλαγής και έπρεπε να προσαρμοστεί. Υπάρχουν σύλλογοι στους οποίους μόνο τα αποτελέσματα σου δίνουν το χρόνο να αναπτύξετε μια ιδέα για το παιχνίδι, και το ξέραμε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη συνέχεια που θέλαμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X