Εκτός Total Football με απόφαση Σαββίδη ο Κάκος

Εκτός Total Football με απόφαση Σαββίδη ο Κάκος

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να τελειώσει τον Τάσο Κάκο από την εκπομπή του OPEN TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος ο Τάσος Κάκος από την εκπομπή του OPEN TV, Total Football.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε εκτενώς από τους συνεργάτες του για όσα έχουν γίνει στο Total Football του OPEN και η απόφασή του ήταν οριστική. Ο Τάσος Κάκος δεν είναι πλέον μέλος του πάνελ και σε όλο αυτό έπαιξε ρόλο σε ένα βαθμό και ο Άρης.

O ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης μπορεί να μην παρακολουθεί τις εκπομπές, όμως οι συνεργάτες του τον ενημερώνουν για το παραμικρό και η απόφαση για το τέλος του Τάσου Κάκου είχε παρθεί εδώ και καιρό.

Ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζει προσωπικά τον πρώην διαιτητή και ήθελε όλη αυτή η ιστορία να γίνει με τρόπο που αρμόζει στον ίδιο και τον Τάσο Κάκο. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν απογοητευμένος από τον Τάσο Κάκο και όσα έλεγε κατά καιρούς στην αθλητική εκπομπή του OPEN, ειδικά για κάποια ματς του ΠΑΟΚ και τον σχολιασμό του σε συγκεκριμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Τάσος Κάκος είχε δική του γραμμή στα πάντα. Και πολλές φορές μάλιστα υπερασπιζόταν, σε σημείο υπερβολικό, φάσεις που είχε «αδικηθεί» ο Άρης. Ας μην ξεχνάμε και το περιστατικό που είχε σχολιάσει μία φάση στο ΑΕΚ – Ατρόμητος που έδειξε να μην έχει γνώση του κανονισμού και μια μέρα μετά έκανε λόγο ο Τάσος Κάκος για… γατάκια και γενικώς «ξέφυγε».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X