Ανένδοτος ο Ντάνι Άλβες: Αρνείται τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Ανένδοτος ο Ντάνι Άλβες: Αρνείται τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι και αρνήθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανένδοτος παραμένει ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος σε συνέντευξη του σε Ισπανικό κανάλι, αρνείται την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης που του έκανε μια γυναίκα, σε γνωστό κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός μίλησε σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι και αρνήθηκε δημόσια της κατηγορίες για τις οποίες βρέθηκε υπόλογος. Παράλληλα έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ο Ντάνιο Άλβες ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ότι αρνούμαι τα πάντα. Ήμουν εκεί μαζί με άλλους ανθρώπους και περνούσαμε καλά. Και όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να μπαίνω στον χώρο άλλου ανθρώπου.

Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν έκανα αυτό που είπε. Η οικογένειά μου υποφέρει, ειδικότερα αυτοί που είναι κοντά σε εμένα. Ξέρουν ποιος είμαι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X