Μπεγερίν: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πληρώνουμε περισσότερους φόρους»

Μπεγερίν: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πληρώνουμε περισσότερους φόρους»
Photo Credits: INTIME

Κατέκρινε τον τρόπο ζωής των ποδοσφαιριστών ο Μπεγερίν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις έκανε ο Έκτορ Μπεγερίν για τα ποσά που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερους φόρους, ώστε να βοηθήσουν την κοινωνία.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Έκτορ Μπεγερίν, έσπευσε να κατακρίνει τον τρόπο ζωής των ποδοσφαιριστών στο σήμερα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ίδιοι θα έπρεπε να πληρώνουν περισσότερους φόρους προκειμένου να βοηθήσουν την κοινωνία.

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στις μέρες μας είναι το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Νιώθω τυχερός που το κάνω αυτό τόσα χρόνια και είμαι σε μια οικονομικά ευνοϊκή θέση που μου επιτρέπει να απολαμβάνω αυτά που επιθυμώ.

Οι ποδοσφαιριστές όμως θα έπρεπε να πληρώνουμε περισσότερους φόρους. Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση. Έχουμε κάνει θυσίες και έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε εδώ, όμως οφείλουμε να θυμόμαστε από που ερχόμαστε… να βοηθήσουμε την κοινωνία στο να αποκτήσει μια σταθερότητα»

«Προέρχομαι από μια οικογένεια που υπήρχαν μήνες όπου έπρεπε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φάμε. Συνεχίζω να ζω με τέτοιους ανθρώπους, με φίλους και την οικογένεια μου. Οι παίκτες έχουμε αρχίσει και γινόμαστε απάνθρωποι, καταλαβαίνω όμως τους συναδέλφους μου που θέλουν να ζουν αλλιώς».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X