Πράσινο Ακρωτήρι: Η πρώτη χώρα που δέχθηκε την πρόταση του Ινφαντίνο και ονομάζει ένα γήπεδό της «Πελέ»

Πράσινο Ακρωτήρι: Η πρώτη χώρα που δέχθηκε την πρόταση του Ινφαντίνο και ονομάζει ένα γήπεδό της «Πελέ»

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο πρότεινε ένα γήπεδο σε κάθε χώρα να πάρει το όνομα του Πελέ και ήδη κάποιοι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρωθυπουργός του Πράσινου Ακρωτηρίου, Ουλίσες Κορέια Σίλβα, έκανε γνωστό ότι το Εθνικό Στάδιο της χώρας, στην πρωτεύουσα Πράια, θα μετονομαστεί σε «Στάδιο Πελέ».

Το Πράσινο Ακρωτήριο έγινε και επίσημα η πρώτη χώρα όπου θα ονομάσει το γήπεδο της με το όνομα του μυθικού Πελέ, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Ουλίσες Κορέια Σίλβα.

Πρόκειται για ένα γήπεδο 15.000 θέσεων, το οποίο φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες για την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

«Ως φόρο τιμής και αναγνώριση σε αυτή τη φιγούρα που μας κάνει όλους σπουδαίους, εκδηλώνω την πρόθεση να ονομάσουμε το εθνικό μας γήπεδο ως «Στάδιο Πελέ», σε μια πρωτοβουλία που, πιστεύω, θα ακολουθήσουν πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Με τον θάνατο του βασιλιά Πελέ, ο οποίος έγινε μια πλανητική φιγούρα, μια εικόνα των μαζών που δείχνει ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει τον κόσμο, τώρα είναι επιθυμία μας να του αποτίσουμε φόρο τιμής» ήταν το μήνυμά του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X