Ξεσπάθωσε κατά Σάντος ο πρόεδρος της Μαδέρας: «Μέτριος ο προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη και τον αφήνει στον πάγκο»

Ξεσπάθωσε κατά Σάντος ο πρόεδρος της Μαδέρας: «Μέτριος ο προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη και τον αφήνει στον πάγκο»
Photo Credits: INTIME

Βολές του προέδρου της Μαδέρας κατά του Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Μαδέρας, Μιγκέλ Αλμπουκέρκη, εξαπέλυσε «βολές» κατά του Φερνάντο Σάντος για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ 2022, χαρακτηρίζοντάς τον «μέτριο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Υπήρχαν κάποιοι μέτριοι εκεί, που κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι, που βρήκαν την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση της Πορτογαλίας αυτόν τον αιώνα. Είναι ο πιο γνωστός Πορτογάλος που ανέβασε τα επίπεδα της ποιότητας στην Πορτογαλία.

Πήγε το όνομα της Πορτογαλίας παντού. Ακριβώς επειδή δεν πήγε καλά στο Μουντιάλ του Κατάρ, άρχισαν να λένε φρικαλεότητες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή ένα σύνολο μετριοτήτων.

Ακόμα πιο μέτριος είναι ένας προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για να τον ταπεινώσει τον βάζει στον πάγκο. Αυτός είναι τυπικός Πορτογάλος. Χαίρομαι που αυτός που επιλέγει έφυγε», ήταν τα λόγια του προέδρου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X