Στους «8» του Κυπέλλου η ΑΕΚ- Συνέτριψε με 10-0 τον Ολυμπιακό Νικαίας

Στους «8» του Κυπέλλου η ΑΕΚ- Συνέτριψε με 10-0 τον Ολυμπιακό Νικαίας

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2023 η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 10-0 τον Ολυμπιακό Νίκαιας- Ρέντη και πανηγύρισε την πρόκριση της στους «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη παρά την διακοπή που μεσολάβησε έδειξε να μην έχει χάσει τον ρυθμό της και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση και το «εισιτήριο» στα προημιτελικά του θεσμού. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάτι άλλωστε που μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ ενώ δεν σταμάτησε εκεί πετυχαίνοντας πέντε ακόμα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Η «Ένωση» περιμένει πλέον να μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στα προημιτελικά με στόχο φυσικά να φτάσει στον μεγάλο τελικό όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Βιτίνιο άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά, ενώ ακολούθησαν 4 ακόμα τέρματα, από τους Παπακώστα (2), Καρύδα, Μάνο, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 5-0. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο με τον προπονητή της ΑΕΚ, Άγγελο Εμμανουηλίδη να έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος βλέποντας τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα στον αντίπαλο. Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Βιτίνιο βρήκε εκ νέου δίχτυα (0-6). Γούσης και Γκαϊφύλλιας πρόσθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερς, ενώ ο Πάνου με πέναλτι «έγραψε» το 9-0. Ο Γκαϊφύλλιας έκανε το 10-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Νίκ-Ρέντη – ΑΕΚ 0-10

Σκόρερς: Βιτίνιο (2), Παπακώστας (2), Καρύδας, Μάνος, Γούσης, Γκαϊφύλλιας (2), Πάνου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X