Πάρντιου: «Υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ»

Πάρντιου: «Υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε δίχως αμφιβολία ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν στο γκολ του ΠΑΟΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα του Άρη και υποστήριξε δίχως αμφιβολία ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν στο γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο Βρετανός τεχνικός του Άρη εκτίμησε ότι η ομάδα του είχε τον πνεύμα που θέλει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. «Δυστυχώς για μας, ενώ ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και καλύτερη αντίδραση από εμάς. Σκόραρε σε μια φάση όπου υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον αμυντικό μας», είπε και συμπλήρωσε. «Μετά το 1-0 του πρώτου μέρους, στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και δείξαμε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει από το πρώτο».

Ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για τη δυσκολία στη δημιουργία. «Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να προστατέψει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς είχαμε την κατοχή μπάλας και την κυκλοφορία της μπάλας όχι όμως και τις ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να δούμε. Προφανώς έπαιξε ρόλο και η απώλεια του Πάλμα η οποία ήταν σημαντική για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε το πνεύμα που θέλω».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X