Πρίφτης: «Η ΑΕΚ έχει άλλες δύο ευκαιρίες - Τώρα η πίεση είναι σε εμάς»

Πρίφτης: «Η ΑΕΚ έχει άλλες δύο ευκαιρίες - Τώρα η πίεση είναι σε εμάς»

Αυτά δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τόφας έκανε ο προπονητής των Τούρκων, Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Στο κακό τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για την ήττα της Τόφας από την ΑΕΚ (73-70), ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει πλέον περισσότερη πίεση.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές επαφές. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο, ενώ θα πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί στην επίθεση και την άμυνα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό ματς στην Προύσα και να επιστρέψουμε εδώ για τρίτο ματς. Όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να την προστατεύεις, τώρα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Για ματς το ερχόμενο ματς είναι τελικός, ενώ η ΑΕΚ θα έχει δύο ευκαιρίες. Γι’ αυτό τώρα η πίεση είναι μεγαλύτερη σε μας», ανέφερε.

Ο Μπερκ Ουγκουρλού από πλευράς παικτών είπε: «Παρότι η ΑΕΚ δεν είχε κόσμο, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να παίξουμε εκεί. Παλέψαμε καλά σαν ομάδα, με εξαίρεση στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η ΑΕΚ πήρε μια διαφορά και αυτό μας πλήγωσε. Πρέπει να παίζουμε δυνατά για 40 λεπτά. Θέλουμε να νικήσουμε στην έδρα μας για να επιστρέψουμε εδώ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X