«Ο Αντούνα πιέζει για να φύγει, στα 5 εκατομμύρια η πρόταση του Παναθηναϊκού»

«Ο Αντούνα πιέζει για να φύγει, στα 5 εκατομμύρια η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Τα ρεπορτάζ στο Μεξικό αναφέρουν πως ο Ουριέλ Αντούνα έκανε μόνος του προπόνηση για να πιέσει τη Κρούζ Αζούλ, ώστε να φύγει για τον Παναθηναϊκό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ρεπορτάζ στο Μεξικό αναφέρουν πως ο Ουριέλ Αντούνα έκανε μόνος του προπόνηση για να πιέσει τη Κρούζ Αζούλ, ώστε να φύγει για τον Παναθηναϊκό που προσφέρει πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Συνεχίζονται στο Μεξικό τα ρεπορτάζ για τον Ουριέλ Αντούνα και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής εξτρέμ προπονήθηκε μόνος του, πιέζοντας με αυτό τον τρόπο την Κρούζ Αζούλ να τον παραχωρήσει στο «τριφύλλι». Παράλληλα υπογραμμίζουν ότι οι «πράσινοι» προσφέρουν πέντε εκατομμύρια δολάρια ενώ ο μεξικανικός σύλλογος ζητά… 9.5! Ποσά με τα οποία είναι απίθανο να προχωρήσει η υπόθεση.

Τις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, καθώς ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για την απόκτηση ακραίου επιθετικού και δεν μπορεί να «παίζει» με τους Μεξικανούς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X