ΑΕΚ: Για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Futsal- Σήμερα στις 21:30 κόντρα στον Ολυμπιακό Νίκαιας

ΑΕΚ: Για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Futsal- Σήμερα στις 21:30 κόντρα στον Ολυμπιακό Νίκαιας

Η ΑΕΚ ανοίγει το ...2023 με ένα σημαντικό ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Νίκαιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έναν σημαντικό αγώνα ανοίγει σήμερα το 2023 η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 21:15 τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στο κλειστό του Νέου Ικονίου για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «Ένωση» μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη που θα της δώσει απόψε το «εισιτήριο» για την φάση των «8» του Κυπέλου. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη στοχεύει φέτος στο νταμπλ και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σίγουρα κάτι που την ενδιαφέρει. Η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την άδεια που πήραν οι παίκτες για τις γιορτές και είναι έτοιμοι για να πάρουν σήμερα τη νίκη και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ξανά στη διάθεση του, τους Πάνου και Ταρνανίδη που επιστρέφουν αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα θα απουσιάσει και σήμερα ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Θεοφίλου ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος από την επόμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουηλίδης με σχόλιο του στο enwsi.gr αναφέρθηκε στην διακοπή που μεσολάβησε και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Ακόμα δεν έχουμε παίξει επισήμους αγώνες για να κρίνω. Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά είχαν ανάγκη από ξεκούραση. Τώρα σίγουρα θα φορτσάρουμε καθώς έρχονται απαιτητικοί αγώνες και αμέσως  μετά το κύπελλο έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με την Σαλαμίνα εκτός έδρας για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου γύρου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X