Κριστιάνο Ρονάλντο: Ακύρωσε τον... εαυτό του μετά τη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν για τη Σαουδική Αραβία (VIDEO)

Προσγειώθηκε στο Ριάντ ο Ρονάλντο - Αύριο η επίσημη ανακοίνωση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαουδική Αραβία καλωσόρισε τον μεγαλύτερο σταρ που πάτησε το πόδι του στη χώρα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Αλ Νασρ, παρουσιάστηκε μέσα στο κατάμεστο «Mrsool Park» των 30.000 θέσεων και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε δήλωσε ότι η επιλογή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία ήταν στρατηγική, αφού η δουλειά του στην Ευρώπη τελείωσε και το κίνητρό του πέραν των χρημάτων είναι να αλλάξει την οπτική για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στη χώρα.

Ωστόσο, οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε αντιδιαστολή με εκείνες στις οποίες είχε προβεί στα μέσα Νοεμβρίου. Στην επίμαχη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν που αποτέλεσε την αρχή του τέλους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε μιλήσει τότε αναφορικά με το μέλλον του και τις φιλοδοξίες του, με τον Πιρς Μόργκαν να συμπεραίνει στη διάρκεια της συνέντευξης πως ο στόχος του CR7 ήταν να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο. Αφού αν το μόνο που τον ένοιαζε ήταν τα χρήματα, θα ήταν ήδη στη Σαουδική Αραβία!

«Αν είχε να κάνει μόνο με τα χρήματα, θα ήσουν ήδη στη Σαουδική Αραβία να παίρνεις τον μισθό του βασιλιά, αλλά δεν είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο. Θέλεις να μείνεις στην κορυφή», με τον Ρονάλντο να απαντά:

«Ακριβώς».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X