Ένας χρόνος δίχως τον ΜΕΓΑΛΟ Στέλιο Σεραφείδη… (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Ένας χρόνος δίχως τον ΜΕΓΑΛΟ Στέλιο Σεραφείδη… (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο Στέλιος Σεραφείδης λείπει έτσι που μας κοιτάζει η επιβλητική πατρική φιγούρα του από τον πυλώνα της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μαύρη» μέρα για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ θα είναι για πάντα η 4η Ιανουαρίου καθώς μια ημέρα σαν τη σημερινή το 2022 «έφυγε» από τη ζωή ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης.

Ο παλαίμαχος κίπερ της Ενωσης που έδωσε και τη ζωή του για την Ενωση και περίμενε πώς και πώς να τη δει να παίζει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν άντεξε, «φεύγοντας» σε ηλικία 86 ετών, στο σπίτι του, δίπλα στην κόρη του, σύμφωνα με τον γιατρό που τον παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα, που είναι και μέλος του ΔΣ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Πάρης Κοσμίδης

O σπουδαίος Σεραφείδης, ήταν πάντα κοντά στην ΑΕΚ, όπου και να έπαιζε ο σύλλογος, σε οποιοδήποτε άθλημα και δεδομένα ήταν από τους πιο πιστούς ΑΕΚτζήδες στην ιστορία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλοντας να τον τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά στην Ενωση, έβαλε τη μορφή του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» και επίσης έδωσε το όνομά του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα, το οποίο λέγεται «Σεραφείδιον». Με αυτόν τον τρόπο θα είναι αιωνίως δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και θα βλέπει τα «παιδιά» του με τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις να αγωνίζονται.

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πια ανάμεσά μας, έτσι όπως μας κοιτάζει η επιβλητική πατρική φιγούρα του από τον πυλώνα της Νέας Φιλαδέλφειας…

Το 1951 σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην ΑΕΚ, ακολουθώντας τον μεγαλύτερο αδερφό του Λάμπη, όπου παρέμεινε επί μία και πλέον εικοσαετία, έως το 1972, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, σε ηλικία 37 ετών. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνίστηκε συνολικά σε περισσότερους από 300 αγώνες.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική, εργαζόμενος κυρίως στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Ό,τι κι αν έκανε όμως, ό,τι κι αν συνέβαινε στην Ένωση, εκείνος ήταν πάντα εκεί και ζούσε κάθε στιγμή με πάθος για τη μεγάλη του αγάπη.

Στο προ ημερών μνημόσυνο, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κατέστη δυνατό να παραστεί, όμως διαβίβασε στα παιδιά του Σεραφείδη τα εξής: «Να ζήσετε να θυμάστε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και να τιμάτε τη μνήμη του. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X