Super League: Χωρίς νικητή στο Ηράκλειο, ισοπαλία (0-0) για ΟΦΗ και Βόλο

Super League: Χωρίς νικητή στο Ηράκλειο, ισοπαλία (0-0) για ΟΦΗ και Βόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βόλο καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και στο 8’ πάτησε στην περιοχή του Βόλου, όταν από ωραία συνεργασία των Νέιρα και Τοράλ, ο Ντίκο βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε από τα δεξιά, αλλά αστόχησε. Στο 13’ Νέιρα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος, ενώ στο 29’ ο Κλέιμαν έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και μπλόκαρε τη νέα κεφαλιά του στόπερ του ΟΦΗ.

Πέντε λεπτά αργότερα (34’) ο Λάρσον δοκίμασε το πόδι του από μακριά δεξιά εκτός περιοχής, αλλά δεν απείλησε τον Κλέιμαν, ενώ στο 43’ η κεφαλιά του Ντίκο από πλάγια θέση έφυγε άουτ. Στο 45’ ο Νέιρα έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου προς τον Ντίκο, ο οποίος πέρασε τον Κλέιμαν, αλλά την ύστατη ώρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας και τους στόπερ. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Νέιρα, αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Άλχο.

Στο 61’ ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Λάρσον, όμως έπειτα από τον έλεγχο του VAR Κωνσταντίνου Περράκη (Αθηνών), το γκολ δεν μέτρησε, καθότι ο Νέιρα στο ξεκίνημα της φάσης, πριν γυρίσει την μπάλα προς τον Σουηδό φουλ μπακ. Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, αλλά ξόδεψε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 83’ το σουτ του Τσιλιανίδη έφυγε άουτ, ενώ στο 89’ ο Κλέιμαν έκανε την απόκρουση του αγώνα…σταματώντας εντυπωσιακά την εξ επαφής κεφαλιά του Περέα και χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X