Πάνοπλη στην Αθήνα ενόψει ΑΕΚ η Τόφας του Πρίφτη

Πάνοπλη στην Αθήνα ενόψει ΑΕΚ η Τόφας του Πρίφτη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τόφας (04/01, 19:30) στο κλειστό των Λιοσίων

Το έργο της ΑΕΚ στη σειρά του Play-In απέναντι στην Τόφας αναμένεται να είναι δύσκολο και άκρως απαιτητικο. Η Ένωση θα βρει μπροστά της την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που διαθέτει στο ρόστερ της σημαντικές μονάδες όπως ο Τάιλερ Ένις, ο Ρομπ Γκρέι, ο Σουλεϊμάν Μπράιμοχ.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την απουσία του κοσμου από το κλειστό των Λιοσίων ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Ένωση θέλει να κάνει το 1-0, όμως απέναντί της θα βρει μια αποφασισμένη Τόφας, που θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στο 2023. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του προπονήθηκαν στην Προύσα για τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

Το απουσιολόγιο της τουρκικής ομάδας είναι λευκό, με τον έμπειρο κόουτς να υποολογίζει σε όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Τάιλερ Ένις, που τις τελευταίες μέρες μπήκε ξανά σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, έπειτα από τραυματισμού στο δεξί χέρι. Ο Καναδός πλέον είναι απολύτως καλά και αναμένεται να ηγηθεί της ομάδας του στη σειρά με την Ένωση.

Η Τόφας αναμένεται να προπονηθεί το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό των Λιοσίων, ενώ το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να πραγματοποιήσει shootaround σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X