«Αρνήθηκε πρόταση της Μπολόνια για τον Κυριακόπουλο η Σασουόλο»

Ιταλία: Πολύ καλός ο Κυριακόπουλος στο 0-0 της Σασουόλο με την Κρεμονέζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπολόνια κατέθεσε προσφορά στην Σασουόλο για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Οι «ροσομπλού» δεν δουλεύουν μόνο την περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ που αναζητούν, αφού προσέγγισαν και τους «νεροβέρντι» κάνοντας πρόταση για τον 26χρονο Έλληνα αμυντικό.

Ωστόσο, η προσφορά αυτή της Μπολόνια δεν ικανοποίησε την Σασουόλο ούτε οικονομικά ούτε με βάση το καθεστώς που θέλει να γίνει σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο. Οι «ροσομπλού» δεν είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα όπλα για τον Γιώργο Κυριακόπουλο.

Ο 26χρονος Έλληνας αριστερός μπακ πήγε στους «νεροβέρντι» το καλοκαίρι του 2020 από τον Αστέρα Τρίπολης αντί 500 χιλ. ευρώ. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές έχοντας σημειώσει ένα τέρμα και μία ασίστ σε λιγότερα από 1.000 αγωνιστικά λεπτά. Το συμβόλαιό του με την Σασουόλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X