AEK: Τα άνετα 2-0 φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (VIDEO)

AEK: Τα άνετα 2-0 φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα δύο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους «Ζωσιμάδες» δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Σ’ ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας της τιμωρίας της ομάδας των Ιωαννίνων μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές φέτος τους Γιαννιώτες. Μια για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Παρότι αμφότερα ήταν εντός έδρας για την ΑΕΚ, έγιναν σε διαφορετικά γήπεδα. Το πρώτο ήταν στη Ριζούπολη, για την Super League και το άλλο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Και τα δύο όμως είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. 2-0.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Δικέφαλος επικράτησε του ΠΑΣ με 2-0 στη Ριζούπολη επιστρέφοντας στις νίκες στη Super League μετά την ήττα από τον Βόλο. Οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα που σκόραρε με ένα εξαιρετικό γκολ στο 39′ και ο Νορντίν Άμραμπατ που έκλεισε στο 87′.


Στο άλλο παιχνίδι, της 20ης Σεπτεμβρίου, η Ένωση νίκησε ξανά 2-0 και πήρε μια ευκολότερη πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδο. Σε ένα ματς όπου ο Ματίας Αλμέιδα έκανε rotation με τους Κοσίδη και Μάνταλο να σκοράρουν. Ο νεαρός επιθετικός μάλιστα πέτυχε το παρθενικό του τέρμα σε επίσημο ματς με την πρώτη ομάδα ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε σε αυτό το ματς ο Σιντιμπέ.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X